google.com, pub-8958101182512955, DIRECT, f08c47fec0942fa0

FaceBookHitList.com

Always Free To Place a Hit On Someone

slike formasjoner chelsea drakt kortermet mot

roma drakt barn, fotballdrakter barn

Everton-trener, Ronald Koeman, innrømmet at Chelsea fortsatt er for tøft for Everton. Koeman mente også at Chelsea ville vinne med en score på 5-0, i Premier League 2016-2017 avansert kamp, ​​på Stamford Bridge Stadium på søndag morgen GMT. Fem Chelsea-mål ble scoret av Eden Hazards to mål i roma drakt barn 19 og 56 minutter, Marcos Alonso, Diego Costa og Pedro Rodriguez. Seieren over Everton var et rekord fem påfølgende kamp uten nederlag som skrev Blues.
Chelsea registrerte også en rekke flotte poster. West London-klubben har ikke innrømmet et mål i de fem siste spillene de lever. I tillegg gjorde de også vellykket totalt 16 mål mot sine motstandere.
'Chelsea spiller veldig bra, det er veldig vanskelig å spille slike formasjoner chelsea drakt kortermet mot Chelsea, den store forskjellen er at Chelsea har mental å vinne og kvalitet for å kontrollere ballen, de er fortsatt for tøffe for Everton,' sa Koeman til BBC.
Koemans uttalelse var ikke uten grunn. Ifølge statistikker som registrerte Premier League, virket Chelsea dominerende med beherskelse av ballen som nådde 60 prosent og kunne frigjøre 21 skudd, hvorav ni av dem på målet, hvorav 5 fotballdrakter barn bærer frukt Inn i mål. Imidlertid lanserte Everton et enkelt skudd.
Everton-forsvarer, Phil Jagielka, mente også at laget hans fortjente å miste til Chelsea. Jagielka har også begrunnet at Everton har oppført seg dårlig og ikke klarte å kompensere for det slanke spillet til hjemmelaget, Chelsea.
'Vi fortjener nederlag, hver gang de angriper, har de mange sjanser til å score - dette nederlaget er veldig skuffende for fansen, men forhåpentligvis vil dette bare skje bayern munchen drakt barn en gang, og vi kan komme opp igjen for neste kamp,' sa Jagielka. .
http://christopher.shop-worlds.com/2017/05/30/sluttet-seg-juventus-...
http://fotballdrakter.simpsite.nl/real-madrid-drakt-barn
http://codewhack.com/forum/topic/50049
http://hermelinda.mihanblog.com/post/13
http://www.bbmates.com/forum/topic/4541
http://blog.roodo.com/fotballdrakter/archives/61546946.html
https://fotballdrakter.page4.me/_blog/2017/05/30/2-snart-vre-i-fotb...
http://fotballdrakter.zohosites.com/atletico-madrid-drakt-barn.html
http://fotballdrakter.blogrip.com/fotballdrakter/

Views: 15

Comment

You need to be a member of FaceBookHitList.com to add comments!

Join FaceBookHitList.com

© 2019   Created by Ron.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service