FaceBookHitList.com

Always Free To Place a Hit On Someone

Real for å bli barcelona drakt barn med Pep Guardiola

bayern munchen drakt barn, barcelona drakt barn

FC-mannskapet forutsetter andre benene til UCL-kvartfinalen, inkludert Real Madrid s 'game-changers' mot Bayern. Carlo Ancelotti forventer å se Bayern München legge seg til Real Madrid bak dem når de møter Leverkusen. Sid Lowe finner Real Madrid å være en Champions League enigma, til tider underpresterende, men beviser fortsatt sin glimt.
Bayern München s Carlo Ancelotti er fortsatt defiant om sine muligheter for kvalifikasjon til tross for et tap hjemme hos Real Madrid.
Carlo Ancelotti har sagt at Robert Lewandowski vil definitivt spille for Bayern München, som er selvsikker forsvarere Mats Hummels og Jerome Boateng kan begge overvinne skader i tide for å møte innehavere Real Madrid i Champions League-kvartfinalen, andrebeinet på tirsdag.
Lewandowski har scoret 38 mål i alle konkurranser denne sesongen - inkludert syv i åtte Champions League-spill. Imidlertid savnet Bayerns toppscorer den første etappen i München og har ikke kjennetegnet siden Borussia Dortmund den 8. april. Polens striker scoret fire mål for den tidligere klubben Dortmund mot Jose Mourinhos Madrid-side i bayern munchen drakt barn 2013-semifinalen.
Ancelotti bekreftet på premassekonferansen i Bernabeu: 'Alt er bra med Lewandowski, han er trent uten problem. Han passer. '
Ancelotti s side må vende et 2-1 nederlag fra onsdagens første ben til fremgang, men Bayerns sjef mener at tilbakeleveringen av stjernespilleren gir Bayern et reelt løft.
'Det vil hjelpe oss at Lewandowski kan spille. Han er en superspiller, en toppmåler og gir oss mer selvtillit,' sa han.
Nyheten var også oppmuntrende når det gjelder Tysklands 2014 World Cup-vinnende forsvarspartnerskap, Boateng og Hummels, som begge møter sent fitness test i et forsøk på å gjøre det andre benet.
Hummels plukket opp en ankelskade i treningen sist søndag, mens Boateng savnet helgenes Bundesliga-uavgjørende tegning ved Bayer Leverkusen med et adductorproblem.
'Både Jerome og Mats blir trent individuelt i går, men de trenger gode sjanser til å spille, men vi vil se hvordan de er i morgen.'
Både Hummels og Boateng, samt Lewandowski, deltok i Bayerns offentlige treningsøkt på mandag - de første 15 minuttene var åpne for media i Bernabeu.
'Naturligvis vil alle spillere spille mot Real Madrid i kvartfinalen - det er derfor vi spiller fotball for å nyte de store spillene. Vi vil åpenbart ha minst en ekte sentralforsvar på banen, liverpool drakt kortermet men vi må vente og se hvordan Jerome og Mats er i morgen. '
Robert Lewandowski ble skadet sent mot Borussia Dortmund i april.
Snakker om potensielle scorelines i Bayerns favør: 'En 2-0 ville være bra, også en 3-2,' sa Ancelotti.
'Det er mange permutasjoner, men vi må se hvordan spillet utvikler seg.' Cristiano Ronaldo finner et verft av plass da han vurderer. Vi må ta vare på detaljer om minuttene - det er det som skal avgjøre i morgen. '
Spurt om hans retur til Bernabeu: 'Jeg vet ikke hvordan jeg føler meg i morgen på stadion, men jeg har to gode år her med mange flotte minner. Jeg vil aldri glemme dem. '
Bayern midtbanespiller Xabi Alonso sa at han ser frem til et 'spesielt spill' på sin retur til Real Madrid, som han kalte 'muligens det beste laget i verden.'
Alonso forlot Real for å bli barcelona drakt barn med Pep Guardiola i Bayern i august 2015.
Spurt om sin retur til Madrid, sa Alonso: 'Selvfølgelig er det spesielt og så spennende å komme tilbake hit.
'Jeg hadde en stor utfordring å spille mot Real Madrid igjen, og det er en stor utfordring for oss mot mulighetene til det beste laget i verden. '
Alonso var uberørt av oppgaven fremover da de tyske mesterene forsøker å bryte ned et 2-1-nederlag i Bernabeu etter sist onsdagens første ben for å gå videre.
'Vi spilte ikke vårt beste spill hjemme, men vi er fortsatt gode i dette slipset.' Selvfølgelig vil det være vanskelig, måtte vinne og score minst to mål. Jeg håper at vi ikke kan gjøre det så bra i München.
'Jeg vet alt om Real Madrid, men jeg har ikke en patentløsning på hvordan å stoppe dem. Jeg håper bare de ikke nyter sin beste dag i morgen.
Både Lahm og Alonso vil trekke seg tilbake på slutten av sesongen, og kunne bli satt til å gjøre sitt siste Champions League-utseende i Bernabeu på tirsdag.
'Jeg må forvise disse tankene fra meg at det kan være mitt siste spill,' sa Lahm.
'Det kommer til å være et vanskelig spill som vi mistet hjemme, men vi har vist over årene vi kan vinne hjemmefra mot gode lag.' Det er vårt mål i morgen, for å fotballdrakter barn vise vår sanne kvalitet og seier, men vi er klare utenforstående.
Lahm advarte imidlertid Los Blancos: 'Uavhengig av hvem som spiller i morgen, vil vi ha et lag som er godt nok til å slå Real Madrid.'
http://imedicina.ru/christopher/blog/2513/
http://hildegard.booklikes.com/post/1564770/prosent-hvert-ar-roma-d...
http://lovers4u.ca/groups/264
http://hermelinda.mihanblog.com/post/5
http://fotballdrakter.hemsida24.se/atletico-madrid-drakt-kortermet-...
http://iparte.com/blogs/14633/15834/jorge-messi-bayern-munchen-drak...
http://margher.blogghy.com/note/1426478/'i-hans-sted-vil-jeg-juvent...
http://florentina.nikablog.ir/post-174227.html
http://fotballdrakter.zohosites.com/atletico-madrid-drakt-barn.html

Views: 27

Comment

You need to be a member of FaceBookHitList.com to add comments!

Join FaceBookHitList.com

© 2020   Created by Ron.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service