FaceBookHitList.com

Always Free To Place a Hit On Someone

Nike heeft de nieuwste dual-color iteratie van het nike air max 1 goedkoop belgie silhouet onthuld. Dit keer rond de schoen krijgt een contrasterend zwart / flat zilver premie bovenste, zitten boven op een witte tussenzool. De eenvoud van het ontwerp wordt verrijkt door de tonale branding van de swoosh en zwarte veters, terwijl de binnenvoering, hiel branding, en nubuck spatbord krijgen de secundaire kleur behandeling.

Nike heeft onthuld een tweedelig pak van de nike air max 1 dames sale silhouet genaamd "Ultra Moire." De sneaker is naadloos in de bovenbuik, ontlucht perforaties en zekering bouw komt in twee nieuwe kleurstellingen, het toevoegen van een gedurfde eenvoud aan het silhouet. De "Black Shadow" paar kenmerkt een geheel zwarte bovenkant en een grijze Swoosh met een contrasterende frisse witte tussenzool, terwijl de "Game Royal" ziet een koninklijke blauwe bovenste bovenop een frisse witte tussenzool en blauwe zool. Extra functies zijn onder een 3M reflecterende spatbord en een Natural Motion zool.

De nike air max 1 heren kopen zal altijd een klassieke en we hebben nu een nieuwe colorway perfect voor de zomermaanden. De bovenste is voorzien van een schone witte geperforeerde teen doos met een nubuck wraparound van voor naar achter. Contrasterende rode treffers worden vervolgens gebruikt op de Nike Swoosh, oogjes, geborduurd branding en luchtbel. Zittend op een zuivere witte tussenzool wordt de schoen afgerond met zwarte zool af te werpen van de kleur.

Oorspronkelijk uitgebracht in '87, de nike air max 1 aanbieding was het schip dat de zichtbare air unit gebracht aan de wereld en het heeft gehouden ontwikkelen meer dan twee decennia later op het gebied van prestaties schoenontwerp. Het nieuwste model dat we worden met de Nike Air Max Lunar 1 "Foto Blue ', die Lunarlon technologie maakt gebruik van voor nog meer comfort en ondersteuning. Het resultaat is een schoen die is 28% lichter dan de originele Air Max 1 en is voorzien van Nike's no-sew-technologie, die de oorspronkelijke lambrisering weg strips, maar behoudt het klassieke silhouet.

Het laten vallen in het weekend langs de "Infrarood Safari" editie van de Air Max 90 is een corresponderende "Hyper Blue Cobalt" versie van de nike air max 1 uitverkoop. Gedrapeerd in een premie combinatie van suède en zowel glad en octrooi-safari embossed leder, de slanke AM1 ziet een overwegend zwarte look met een contrasterende witte tussenzool en hits van blauwe overal.

Views: 1

Comment

You need to be a member of FaceBookHitList.com to add comments!

Join FaceBookHitList.com

© 2019   Created by Ron.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service