FaceBookHitList.com

Always Free To Place a Hit On SomeoneNew Balance fejrer 20-årsdagen new balance mænd sko sale for den populære 580-model med en takedown-version af denne klassiker. Den udsøgte New Balance 580 """"Deconstructed har et strømlinet design, der er lavet med en kombination af premium læder og ruskind. Denne sport møder stil sneaker har også et præget N -logo, neopren indre bootie til en smidig pasform og en REVlite mellemsål, der giver en behagelig lydhørhed med 30% mindre vægt. Tjek billederne for alle de raffinerede detaljer.

Det ydre lag af den øvre new balance sko butik består af meget mindre paneler end du er vant til at se på en M580; Hovedsidevæggen og toeboxområdet er dekonstrueret, og alle de sædvanlige suede- og meshpaneler er præget i et enkelt stykke ruskind, eller i tilfælde af det sorte par, et slidstærkt premium læder. Maskets toebox er blevet erstattet af lasercut perforeringer, og mærket 'N' sættes også presset i ruskindet.

Den oprindelige new balance dame sko 2018 New Balance 580 blev afledt af M585 modellen, som blev lavet i USA som en off-road løbesko. ABZORB Cushioning-teknologi og stabiliserende ROLLBAR-ingeniørvirksomhed i de enkelte enheder gjorde dem lette og egnede til sporing. Dette førte til, at midtsåleenheden var chunkier og mere teknisk udseende end andre i 500-serien.

New Balance fejrer 20-årsdagen new balance 580 rød lilla for 580-silhuetten ved at frigive denne helt nye udgave: Deconstructed 580. Ved hjælp af en tredelt konstruktion har Deconstructed 580 laser-ætsede paneler oven på premium materialer som læder, ruskind og nubuck.

http://www.sportskomaster.com/

Views: 3

Comment

You need to be a member of FaceBookHitList.com to add comments!

Join FaceBookHitList.com

© 2019   Created by Ron.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service