FaceBookHitList.com

Always Free To Place a Hit On Someone

/21809566979/ad2Een paar nieuwe toevoegingen new balance dames schoenen aan mijn kast, # 1 zijn deze super cushy & cool New Balance 530's. Het is even geleden dat ik een paar NB's heb gekocht, maar toen ik deze baby's kijk, kon ik deze sneaks niet tegenhouden in deze grijze / rode kleur combo! Ik ben helemaal verliefd op de kleur rood !!

De nieuwste aankomst van new balance schoenen korting New Balance sporten een origineel '90s running design. Met een gemengde bovenkant, dit was een van de eerste schoenen van NB om synthetische materialen op te roepen. Opgemerkt in een hoofdzakelijk grijze bovenkant, oranje en marine, complimenteer het paar dat bovenop een ENCAP zool zit.

New Balance maakt het 530 new balance heren schoenen sale silhouet vrijgegeven in een Grijs / Wit make-up. Dit model heeft een volledig ademende mesh vamp accentueerd met een premium suède bovenkant en een lederen hiel wrap. Andere elementen zijn onder meer: ​​leer N-logo's op de zijpanelen, tonale platte katoenen veters, geborduurd New Balance tong branding en geborduurde branding op de zijpanelen. Ten slotte beschikt dit model over een ENCAP PU-ring met een Abzorb-kern, bovenop een ENCAP-rubberen zool en rubberen zool.

New Balance is terug met new balance 530 wit een paar seizoenen passende sneakers om uw Herfst outfit te voltooien. Komt in verschillende herfstkleuren, de New Balance 530 heeft een gezellige kussing om u te helpen in het koele weer vooruit. De panelen bestaan ​​uit gemengde materialen, van mesh tot premium mesh, terwijl een geperforeerde suède van de sneaker afwerkt.

http://www.zwartstyle.com/

Views: 2

Comment

You need to be a member of FaceBookHitList.com to add comments!

Join FaceBookHitList.com

© 2019   Created by Ron.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service