FaceBookHitList.com

Always Free To Place a Hit On Someone

Juventus Mittfältare Pjanic Skada Fick Uppmärksamheten

Hittills denna säsong har Miralem Pjanic missat totalt tre matcher för Serie A, allt på grund av muskelproblemet. I de tre matcherna i Serie A vann Juventus bara en, och i den sista omgången av hemmaspelen kämpade 2: 1 mot Benevento Calcio Club. I ytterligare två matcher, ett 2: 2 dussin platt Atalanta, en annan är Juventus i hemkampen 782 dagar obesegrad, efter förlorad till Lazio. I mästarnas ligaspel, Miralem Pjanic frånvarande från Olympiacos-spelet, i det spelet Juventus mycket svårt att vinna, visade inte Juventus kraftfull kontroll. Sitter på stadens kant, tycker att det är synd att ha på sig Fotbollsset barn av barns fans.

Miralem Pjanic har gjort 3 mål i 13 matcher under säsongen och har 7 assistanser. Dessa data speglar intuitivt Miralem Pjanics roll. Speciellt i tiden efter Andrea Pirlo-tiden skapade Miralem Pjanic på egen väg för Juventus otaliga poängmöjligheter, som Juventus-fans i ögonen på en av de oumbärliga spelarna. Särskilt bland de små fansen har Billiga Juventus Tröja Barn , Miralem Pjanic är deras idol av dyrkan. Eftersom alla uppgifter visar att det inte finns Miralem Pjanic kommer Juventus vara en stor skillnad.

I slutet av ITALIA-landslagets tävlingsdag kommer Juventus först att utmana Sampdoria, Allegri Massimiliano vet att den här motståndaren är otrevlig. I den sista säsongen slog Juventus i bortkampen motvilligt motståndaren mot. Allegri Massimiliano hoppas kunna använda en bortgång seger som en bra start till novemberplanen. och hälsosam Miralem Pjanic kommer att vara den viktigaste delen av processen. Vill du se den senaste informationen kan du vara uppmärksam på vår hemsida. Barnens fans Beställ online på Fotbollströja barn eget tryck Har möjlighet att få rabatter. Klicka på länken för mer information.

 

Juventus-mittfaltare-Pjanic-skada-fick-uppmarksamheten

Views: 2

Comment

You need to be a member of FaceBookHitList.com to add comments!

Join FaceBookHitList.com

© 2018   Created by Ron.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service