FaceBookHitList.com

Always Free To Place a Hit On Someone

Juventus Midtbanespiller Pjanic Skade Fikk Oppmerksomheten

Så langt denne sesongen, har Miralem Pjanic savnet totalt tre kamper for Serie A, alt på grunn av muskelproblemet. I de tre spillene i Serie A vant Juventus bare en, og i den siste runden av hjemmekamp, ​​slosste 2: 1 mot Benevento Calcio Club. I andre to kamper, et 2: 2 dusin flatt Atalanta, en annen er Juventus i hjemmekampen 782 dager ubeseiret, etter å ha blitt tapt til Lazio. I kampens league-kamp, ​​Miralem Pjanic fraværende fra Olympiacos-spillet, i dette spillet Juventus veldig vanskelig å vinne, viste ikke Juventus kraftig kontroll. Sitter på kanten av stadion, Å ha Fotballdrakter barn av barnas fans synes det er synd.

Miralem Pjanic har scoret 3 mål i 13 kamper i løpet av sesongen og har 7 assists. Disse dataene gjenspeiler Miralem Pjanics rolle. Spesielt i tiden etter Andrea Pirlo-epoken skapte Miralem Pjanic på sin måte for Juventus utallige scoring muligheter, som Juventus-fans i øynene til en av de uunnværlige spillerne. Spesielt blant de små fansen har Billige Juventus Fotballdrakt Barn , Miralem Pjanic er deres idol for tilbedelse. Fordi alle dataene viser at det ikke er Miralem Pjanic, vil Juventus være en stor forskjell.

På slutten av ITALIA nasjonale lagets konkurransedag, vil Juventus først utfordre Sampdoria, Allegri Massimiliano vet at denne motstanderen er uhyggelig. I den siste sesongen, Juventus i bortkampen, slått motvillig motstanderen over. Allegri Massimiliano håper å bruke en bort seier som en god start til novemberplanen. og sunn Miralem Pjanic vil være den viktigste delen av prosessen. Ønsker du å se den nyeste informasjonen, kan du være oppmerksom på nettstedet vårt. Barnas fans Bestill online the Fotballdrakt Barn med navn Har mulighet til å få rabatter. Klikk på linken for å lære mer.

 

Juventus-midtbanespiller-Pjanic-skade-fikk-oppmerksomheten

Views: 2

Comment

You need to be a member of FaceBookHitList.com to add comments!

Join FaceBookHitList.com

© 2018   Created by Ron.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service