FaceBookHitList.com

Always Free To Place a Hit On Someone

Juventus keskikenttäpelaaja Pjanicin vammo kiinnitti huomiota

Tähän mennessä Miralem Pjanic on menettänyt yhteensä kolme peliä sarjassa A, kaikki lihasongelman takia. Serie A: n kolmessa pelissä Juventus voitti vain yhden, ja viimeisellä kierroksella kotipeleissä 2: 1 kamppaili Beneventon Calcio Clubia vastaan. Toisessa kahdessa pelissä on 2: 2 tusinaa tasapeliä Atalanta, toinen Juventus on kotiurheilussa 782 päivää lyömätöntä, kun hän menetti Lazioon. Mestarien liigan ottelussa Miralem Pjanic poissa Olympiakos-ottelusta, sillä Juventus on erittäin vaikea voittaa, ei näyttänyt Juventusilta voimakasta kontrollia. Stadionin reunalla istuminen, Lastenlasten Lasten Jalkapallo Paidat in kuluminen on mielestäni sääli.

Miralem Pjanic on voittanut kauden aikana 3 maalia 13 ottelussa ja 7 ottelua. Nämä tiedot intuitiivisesti kuvastavat Miralem Pjanicin roolia. Erityisesti Andrea Pirlo -ajan jälkeen Miralem Pjanic omalla tavallaan Juventukseen loi lukemattomia pisteytysmahdollisuuksia, kun Juventus-fanit olivat yksi välttämättömimmistä pelaajista. Erityisesti pienten fanien joukossa on Halvat Juventus pelipaita Lapsille , Miralem Pjanic on heidän kummastuksensa. Koska kaikki tiedot osoittavat, että Miralem Pjanicia ei ole, Juventus on suuri ero.

ITALIA-maajoukkueen kilpailupäivän päätteeksi Juventus päätyy ensimmäisen kerran pois Sampdorian, Allegri Massimiliano tietää tämän vastustajan synkän. Viime kaudella, Juventus on pois taistelussa, vain vastahakoisesti kukisti vastustajan. Allegri Massimiliano toivoo voittavan voiton hyvänä alkuna marraskuun aikataululle. ja terve Miralem Pjanic on tärkein osa prosessia. Haluat nähdä uusimmat tiedot, voit kiinnittää huomiota verkkosivuillamme. Lasten fanit Tilaa verkossa Jalkapallo paidat lapsille omalla nimellä Saat mahdollisuuden alennuksiin. Saat lisätietoja napsauttamalla linkkiä.

Juventus keskikenttäpelaaja Pjanicin vammo kiinnitti huomiota

Views: 2

Comment

You need to be a member of FaceBookHitList.com to add comments!

Join FaceBookHitList.com

© 2018   Created by Ron.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service