_

FaceBookHitList.com

Always Free To Place a Hit On Someone

_  Adidas lancerede adidas sko dame 2017 Ultra Boost Uncaged Silhouette i et helt nyt khaki / brunt farveskema. Denne model har en primeknitskal accentueret med en behagelig ribbet soklignende krave. Andre funktioner er: tonal flad bomuldstoppe, en TPU-hælenhed, en fuldstødt mellemsål, alt på en gummi ydersål.

Adidas analyserede Ultraboost Uncaged, adidas sko beige brune Ultraboost konceptet en spinning tråd lanceret af tysk mark for to år siden og på vej i New York. Jeg må sige, at denne sko, Adidas siger det, har taget højde for bidragyderne fra løberne fra hele verden af ​​de bemærkninger, som recibiendo.Manteniendo var essensen af ​​denne luksussko, der har fornyet Adidas beton, er den øvre, begge i materiale og design.

Den nye sneaker, adidas sko herre sale adidas UltraBOOST Uncaged Parley, viser, at bæredygtighed er en vigtig prioritet for adidas. Det er den første massesko lavet af genbrugsmaterialer. 95% af sneakers er lavet af plastaffald fra strande på Maldiverne. De resterende 5% er fremstillet af genbrugspolyester. Produktionen af ​​den eksklusive sko indbefatter at omdanne de genvundne oceanplaster til særlige garn.

Dette gør det muligt adidas ultra boost uncaged blå rød at genbruge 11 plastflasker til hvert par sko. Sko design er inspireret af havbølger, en fantastisk måde at fejre bæredygtigheden på. Da Adidas Ultraboost var en sko med et meget ejendommeligt udseende, har Finishing Uncaged bragt et nyt udseende til din stil.

http://www.sportskomaster.com/

Views: 1

Comment

You need to be a member of FaceBookHitList.com to add comments!

Join FaceBookHitList.com

© 2018   Created by Ron.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service