_

FaceBookHitList.com

Always Free To Place a Hit On Someone

_  Adidas lancerede adidas sneakers guld rød Ultra Boost Uncaged Silhouette i et helt nyt khaki / brunt farveskema. Denne model har en primeknitskal accentueret med en behagelig ribbet soklignende krave. Andre funktioner er: tonal flad bomuldstoppe, en TPU-hælenhed, en fuldstødssåse, alle på en gummi ydersål.

Adidas analyserede adidas slip on sneakers dame Ultraboost Uncaged, Ultraboost konceptet en spinning tråd lanceret af det tyske mærke for to år siden og på vej i New York. Jeg må sige, at denne sko, Adidas siger det, har taget højde for bidragyderne fra løberne fra hele verden af ​​de bemærkninger, som recibiendo.Manteniendo var essensen af ​​denne luksussko, der har fornyet Adidas beton, er den øvre, begge i Materiale og design.

Den nye sneaker, adidas sneakers mænd grøn adidas UltraBOOST Uncaged Parley, viser, at bæredygtighed er en vigtig prioritet for adidas. Det er den første massesko lavet af genbrugsmaterialer. 95% af sneakers er lavet af plastaffald fra strande på Maldiverne. De resterende 5% er fremstillet af genbrugspolyester. Produktionen af ​​den eksklusive sko indbefatter at omdanne de genvundne havplaster til specielle garn.

Dette gør det muligt at adidas ultra boost lilla hvid genbruge 11 plastflasker til hvert par sko. Sko design er inspireret af havbølger, en fantastisk måde at fejre bæredygtigheden på. Da Adidas Ultraboost var en sko med et meget ejendommeligt udseende, har Finishing Uncaged bragt et nyt udseende til din stil.

http://www.dksportmall.com/

Views: 0

Comment

You need to be a member of FaceBookHitList.com to add comments!

Join FaceBookHitList.com

© 2018   Created by Ron.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service