_

FaceBookHitList.com

Always Free To Place a Hit On Someone

_  Campus startede i sport og adidas sko dame sale dets dope stil forhøjede den til ikonisk status. Oprindeligt en lowcut basketball sko kendt som turneringen, den yderst komfortable sneaker med det simple design blev let oversat til en livsstilssko. Efter den buttery suede silhuet blev vedtaget af hip-hop hoveder, Campus off-court appel traadte fast i gaderne.

Heralderet som en af ​​adidas sko orange hvid Tokyos mest berømte butikker, producerer MITA konsekvent high-end samarbejder, der ikke kun trykker klassiske stilarter ind i det 21. århundrede, men følger sympatisk med deres historie, Campus 80 er ingen undtagelse.

Fås i to farver - Black & University adidas campus lyserød sølv Rød og Kardinal og Running White - Denne samarbejdsmæssige omarbejdning anvender premium pigskin suede overdele, der fremhæver skoens enkle profil. Detaljeringen er autentisk enkel, med et tonal snit sæt og hvid læderstrimmel og hælflig tilføjer en ny appel.

Den vintage effekt døende adidas sko herre 2017 proces tilføjer også en ny dynamik til skoen, som kun vil blive stærkere, da overdelene begynder at alder og udvikler en egen karakter. Afslutning af træner er en kork indersål, der har et trykt trådgarn mønster overlay, der henviser til populariteten af ​​Campus 80 inden for bymæssige subkulturer.

http://www.dksportmall.com/

Views: 4

Comment

You need to be a member of FaceBookHitList.com to add comments!

Join FaceBookHitList.com

© 2018   Created by Ron.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service