_

FaceBookHitList.com

Always Free To Place a Hit On Someone

_  

Adidas Originals har en overgang adidas dame sko sale til undervisere forberedt til at falde på NBA All-Star Weekend i Toronto, men det er ikke en silhuet af basketball. I stedet vil mærke Debut genoversat en pakke af en anerkendt løbesko. Adidas ZX Flux er en ny model for adidas fodtøj og er inspireret af den klassiske løbesko Adidas ZX 8000. Siden sin debut i 2014 forskellige farver er blevet løsladt og materialekombinationer herunder Primeknit, Forlygter, mesh, og slange print grafik.

Adidas ZX Flux- adidas Originals adidas sko lilla guld tager inspiration fra den oprindelige ZX8000 og ramte fans med adidas ZX Flux. Denne model anvendes begrebet silhuet ZX8000 som var den første rille til at gennemføre Softcell Heel teknologi, en sål hældes vridning og en hæl bur. 25 år senere, Adidas opdaterer den model, der giver det et frisk udseende. Denne måde at sport farve farve sort og hvid.

Adidas begyndte ZX serie adidas mænd sko 2017 af undervisere i slutningen af ​​firserne, men lidt gjorde de ved, at det ville blive en stor samling af klassiske designs, som i dag betragtes. I løbet af denne æra har de bragt til live en række meget tekniske tegninger over en periode på 5 år, der ville forblive ajour og ville drive vejen for den moderne moderne træner ZX Flux. Efter den atletiske arv adidas, ZX-serien startede med løbesko, der har trukket den måde, disse typer af sko er ved at blive gjort mere og mere.

ZX 500 var den første af sin slags, adidas zx flux lyserød grøn når udgivet i 1984 og er en sko, der har ført til en industri ændring i opfattelsen af, hvordan en løbesko skal se, giver det en mere elegant look, den slags, folk ville være villig til at bære selv med deres daglige grupper. Det blev genskabt i så mange farvevarianter, samarbejder og forskellige stoffer, der er næsten blevet en serie i sig selv.

http://www.nmdsko.com

Views: 4

Comment

You need to be a member of FaceBookHitList.com to add comments!

Join FaceBookHitList.com

© 2018   Created by Ron.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service