FaceBookHitList.com

Always Free To Place a Hit On Someone

Vi har allerede set adidas stan smith blive ramt med en Primeknit-øvre, men vi har aldrig set noget lignende før. Den ikoniske silhuet, der blev populær af Run DMC tilbage på dagen, vil igen blive udstyret med en Primeknit-øvre men denne gang i flerfarvet farvelægning. Denne Superstar har fået en hvidbaseret Primeknit-øvre med en række farver over hele det åndbare materiale. Andre detaljer omfatter sorte accenter på de tre striber branding, hæl og på tungen branding, samt en hvid gummi shell tå og mellemsål.

adidas superstar boost, som har lagt en flerfarvet nuance over den åndbare og lette overdel. Denne klassiske adidas Superstar har fået en hvidbaseret Primeknit-øvre med en række farver over hele det åndbare materiale. Andre detaljer omfatter sort accenter på de tre striber branding, hæl og på tungen branding, samt en hvid gummi shell tå og mellomsåle. En klassisk 80'erne Adidas sko fornyet efter kravene til moderne skøjteløb, Adidas Superstar Vulc ADV Skate Sko har en klassisk slank profil og lav-top silhuet, med en slagbeskyttelse hæl og en Vector Traction ydersål for greb og bord føler.

En anden adidas superstar 80s er introduceret til sommeren 2016, efter gårsdagens orange / hvide udgave. Med en ren hvid læderoverflade er den lavtliggende sneakers definerende element fokaliseret på den særprægede tå og gummisålenhed, som er fornyet i en alsidig gummifinish. Yderligere detaljeret med perforeringer på sidepaneler for åndbarhed, bemærkelsesværdige branding er tydeligt med de tre stribe motiv, ud over tungen og hælen tab. Adidas har skubbet grænser og hjulpet enhver sport fremskridt. Nu har de flyttet deres opmærksomhed på skateboarding og ikke bremset med deres innovation og kreativitet.

Views: 1

Reply to This

© 2018   Created by Ron.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service