FaceBookHitList.com

Always Free To Place a Hit On SomeoneDe Nike Air More nike air presto ultra breathe Uptempo is een spannend populaire basketbal sneaker die oorspronkelijk in 1996 debuteerde. In de loop der tijd hebben ze een cult-achtig gevolg ontwikkeld en zijn ze echt grote verkopers geworden. Het belangrijkste ding dat van de iconische creps ontstond, was de vetgedrukte lettering op de flanken. Het is ontworpen door Wilson Smith, waarvan het doel voor de sneaker eenvoudig was: 'Hoe kunnen we de wereld gewoon laten kennen en uitdrukken?' En hij kwam erachter, door AIR van de hak naar de lucht te schuiven die de lucht benadrukte eenheid in de hiel. Hij heeft zelfs inspiratie gekregen van grote objecten zoals graffiti en pop art, die de trend voor de tijd was, maar het is niet aan de hand dat minder is, helemaal niet, omdat meer zeker meer is, de Nike Air Meer Uptempo nam branding.

Het nike air presto flyknit ultra succes van de Uptempo is verschuldigd aan basketballegend, Scottie Pippen. 1996 is toen de Uptempo zijn debuut maakte met een advertentie van Pippen groot en beheerde ze. Gedurende deze tijd waren er veel andere populaire sneakers maar de Uptempo was speciaal. Het oversized AIR-logo stond uit. De Uptempo is een gewaagde en overgebouwde sneaker, Scottie Pippen noemde het als de "graffiti basketbal schoen".

Het blijkt een nike air presto mid utility groot jaar te zijn voor de Nike Air More Uptempo. Nike heeft deze klassieke basketbal sneaker opnieuw uitgegeven, die oorspronkelijk in 1996 debuteerde, in verschillende kleurwegen (om geen Supreme Collab te noemen) en meer opties komen eraan. Het volgende model onderweg, de Nike Air More Uptempo 96 "Tri-Color", heeft iets heel anders voor Uptempo fans. Sportend een tri-kleurenschema, de bovenkant heeft gelijke delen witte, zwarte en grijze delen. Hoewel Pippen nooit deze kleurweg heeft gehaald, is de eerste reactie van sneakerheads buitengewoon positief. Bekijk de foto's voor details, en zoek snel naar de "Tri-Color" -uitgave.

Hun nike air presto flyknit status werd verder versterkt door de Chicago Bulls-legende Scottie Pippen die hen overwegend tijdens het seizoen 1995-1996 riep en beroemd in de Olympische Spelen van 1996, waar hij een speciale kleurweg droeg voor de games die voor het laatst in 2012 werden uitgebracht.

http://www.trendycollectie.com/

Views: 2

Reply to This

© 2018   Created by Ron.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service