FaceBookHitList.com

Always Free To Place a Hit On Someone

Als je nog steeds uit de high komt die veroorzaakt wordt door de air jordan 1Top 3 in zwart / goud, kun je daar nog een tijdje hangen. BMX-berijder Nigel Sylvester onthulde zojuist een nieuwe colorway van de Air Jordan 1 Retro High OG in de klassieke "Black Toe" -kleurblokkering en een nieuwe zachtroze details op de hiel, veters en buitenzool. Het is niet duidelijk of dit een speciale vrienden-en-gezinssamenstelling is voor de Nike-ambassadeur die uit Queens komt, maar laten we hopen dat hij de wereld slechts een eerste blik werpt op een aanstaande release.

Deair jordan 2 Retro krijgt niet zoveel liefde als hij echt verdient. De schoenen werden universeel gepand tijdens de oorspronkelijke release, maar het opende de deuren voor Nike om sexier te worden met lederen materialen en texturen met dierenprint, wat de standaard is voor het hedendaagse aanbod van een duurdere retro-product. Deze zomer presenteert Jordan Brand de Air Jordan 2 Decon, een afgeslankte versie van het silhouet uit 1987. Door de overtollige vulling te verwijderen, is de Air Jordan 2 Decon duidelijk veel slanker aan de voeten en leent hij zich voor de dominante casual / lifestyle trend. Kleurblokkeringsopties lijken de gebruikelijke toonstijl te zijn.

De adidas stan smith is een tijdloze klassieker die nooit uit de mode zal raken, maar dat betekent niet dat hij niet kan worden gewijzigd om hem een ​​meer gemoderniseerde look te geven. Deze nieuwste versie van de iconische sneaker wordt de Adidas Originals Superstar Animal genoemd en het is vrij eenvoudig te begrijpen waarom. Hoge kwaliteit wereldwijde journalistiek vereist investeringen. De sneakermarkt ondergaat een verandering: schoeisel is eenvoudiger geworden. Sportkleding reuzen die ooit gevuld planken met heldere, kleur-contrast ontwerpen hebben retro stijlen verstopt; en zo was de populariteit van Adidas 'Superstar en heruitgegeven Stan Smith dat een volledig witte sneaker-trend naar voren kwam.

Views: 1

Reply to This

© 2018   Created by Ron.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service